Célunk, hogy Magyarország az innováció, az új találmányok, a startupok és a sikeres vállalkozások szülőföldje legyen.

Feladatunk a vállalkozások innovációs magjának elültetésétől a nemzetközi piaci hasznosulásig terjed, ezzel egy információs és támogató csomópontot hozunk létre a teljes ökoszisztéma számára.
Responsive Image

Divízióink

Nemzetközi Divízió


A nemzetközi kutatás-fejlesztési pályázatok népszerűsítésében és a nemzetközi pályázatokkal kapcsolatos tanácsadási feladatok terén nyújt szolgáltatásokat.
 

Startup Divízió


Fő feladata a hazai startup ökoszisztéma támogatása a lehető legszélesebb spektrumú támogatórendszeren keresztül.

 

Projekt és Fejlesztési Divízió


A projektiroda (PMO) és a szervezet keresztfunkcionális támogató szolgáltatásai: kommunikáció, IT, ügyfélszolgálat, szakértői pool tartoznak a divízióhoz. 
 

Valor Divízió

Célkitűzésünk, hogy egyetlen hasznosítható magyar innováció se vesszen el. Ennek érdekében mentoráljuk és támogatjuk az „innovation to business” folyamat minden elemét, különös tekintettel a validációra, a gyártás beindítására és a piacra jutásra.

Események

Responsive Image
Halász Gedeon Eseményközpont (DFT-Eseményközpont), (2475 Kápolnásnyék, Kazinczy u. 22-30.)
2022. július 13. (szerda)

HSUP Demo Day

Az EFOTT fesztivál kísérő rendezvényeként zajlik Kápolnásnyéken a Hungarian Startup University Program (HSUP) Demo Day eseménye. Itt mutatkozik be a HSUP projektcsapatai közül az a húsz, amelyeket a program partnereiből álló szakértői testület a legígéretesebbnek ítélt a második tanév végén.
Kanada, Torontó
2022. június 20-23. (hétfő-csütörtök)

Collision

Az Express Innovation Agency, valamint Magyarország Ottawai Nagykövetsége, Magyarország Torontói Főkonzulátusa, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség és a HEPA Kanadai Partneriroda közös szervezésében tíz magyar startup vesz részt a világ egyik legjelentősebb technológiai eseményén Torontóban a Collision konferencián.
Budapesti Gazdasági Egyetem, KVIK (1055 Bp., Markó u. 29-31.)
2022. május 24. 14:00–19:00 (kedd)

Dealroom és HSUP networking esemény

A Hungarian Startup University Programot (HSUP) megvalósító Express Innovation Agency, valamint a Dealroom.co startupokra és tech ökoszisztémákra koncentráló nemzetközi adatszolgáltatóval kötött megállapodás keretében megnyílt a startup ökoszisztéma fókuszú, közös magyarországi platform, amelynek célja, hogy átfogó képet adjon a startup szektorról a hazai és a globális érdeklődők számára.
Responsive Image

"Változás nélkül nincs innováció, kreativitás vagy ösztönzés a fejlesztésre. Akik kezdeményezik a változást, azoknak jobb lehetőségük lesz az elkerülhetetlen változás kezelésére."

WILLIAM POLLARD
Responsive Image

Közérdekű adatok

IHM közzététel
www.kozadat.hu
Közbeszerzési terv
Copyright © 2022 xi agency